EASY FIBER GEL – SPARKLE PINK 50ml

44.90

Easy Fiber Gel Sparkle Pink

Gradilni gel s bleščicami v odtenku pobeljeno roza.

Trifazni gel za podaljševanje in izgradnjo geliranih nohtov ter krepitev naravne nohtne plošče. Konsistenca gela je stabilna in samonivelirna.

Zahvaljujoč napredni formuli, ki vsebuje visoko koncentracijo steklenih mikrovlaken, katera povečajo obstojnost manikure.

  • Omogoča enostavno podaljševanje in modeliranje oblike naravnih nohtov ter delo z uporabo šablon, konic in dvojnih oblik.
  • Nohtom zagotavlja visoko odpornost na zlome in razpoke.
  • Gel ne reagira na temperaturo okolja, njegova stabilna, plastična konsistenca pa omogoča nadzor med delovanjem.
  • Lastnosti izdelka olajšajo ustvarjanje gelastih, a tankih in naravnih manikur.

Količina: 50ml

Ni na zalogi

Šifra: easy-fiber-gel-sparkle-pink-50ml Kategorija:

Čas strjevanja: LED lučka: 60 sek., UV lučka: 120 – 180 sek.

Uporabno do: Označeno na embalaži.

Proizvajalec: Vynn Group, New york city -140 Broadway, odgovorna oseba za EU: Vynn group Sp.z.o.o.,Ul.Zvirowa 18, 05-506 Wilcza Gora, manufactured in EU.

Sestavine (INCI): DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, URETHANE ACRYLATE OLIGOMER, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, SILICA DIMETHICONE SILYLATE, TRIPROPYLENE GLYCOL DIACRYLATE, METHYL BENZOYLFORMATE, MICA, GLASS, SILICA DIMETHYL SILYLATE, P-HYDROXYANISOL, CI 77891.

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo ali očmi. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Izdelek je lahko vnetljiv in lahko povzroča alergijske reakcije. Hraniti izven dosega otrok ter na temnem in suhem prostoru. Ne uporabite v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino v izdelku. V primeru neželenih učinkov (npr. pordelost, srbenje ali pekoč občutek) je potrebno izdelek odstraniti

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EASY FIBER GEL – SPARKLE PINK 50ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja