Splošni pogoji in uporaba e-trgovine

Sara Matković s.p. vam preko elektronske prodaje VICTORIAVYNN-SLOVENIJA.COM nudi aktualno ponudbo kozmetike za nohte, hkrati pa enostaven nakup, dostopen 24 ur dnevno. Uporaba storitve je brezplačna.

V pričujočih “Splošnih pogojih” so uporabljeni samostalniki moškega spola, ki so pomensko in smiselno uporabljeni kot nevtralni in veljajo enakovredno za oba spola.

Uporabnik e-trgovine ima svoje uporabniško ime in geslo. Geslo je tajno in znano le uporabniku. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo svoje geslo uporabljal le on oziroma oseba, pooblaščena za zastopanje v njegovem imenu.

Cene izdelkov in dostave (poštnine) so v Evrih (EUR) z vključenim DDV.

Naročilo (pogodba) se sklepa v slovenskem jeziku. Cene veljajo na dan naročila.

Pridržujemo si pravico do spremembe cenika brez predhodne najave.

Naročilo (nakup):

Za ogled izdelkov, brskanje po vsebinah ipd. se ni potrebno predhodno registrati.

Izbrati je potrebno kategorijo oz. podkategorijo izdelkov; izdelke je možno dodatno filtrirati ali poiskati s pomočjo iskalnika. S klikom na želen izdelek se odpre podstran s podrobnejšim opisom in sliko izdelka.

Pri odločitvi za nakup, je potrebno s klikom izbrati izdelek in izbrati gumb DODAJ V KOŠARICO.

Ko je izbor v spletni trgovini zaključen, je potrebno izbrati gumb NA BLAGAJNO, kjer se zaključi nakup v treh korakih:

1/3 – Košarica

V košarici potrošnik zbira izdelke za nakup, dodaja/odvzema količine posamičnih izdelkov ali briše izdelke v celoti, po lastni želji.

Na tej stopnji se lahko potrošnik kadarkoli vrne nazaj v spletno trgovino in dodaja nakupe ali trgovino zapusti brez zaključenega nakupa.

V košarici potrošnik izbere način plačila (plačilo po povzetju, plačilo po predračunu).

Po zaključenih izborih potrošnik nadaljuje na naslednji korak s klikom na gumb.

2/3 – Podatki

Na strani podatki je potrebno vpisati osebne podatke za nakup in dostavo, po želji oddati sporočilo / opombo k naročilu, po potrebi je možna vrnitev v Košarico in spremeniti nakup.

S potrditvijo izbora, da se potrošnik strinja s plačilom in splošnimi pogoji, in klikom na gumb “Potrdi in zaključi nakup” je naročilo oddano.

3/3 Naročilo oddano

Potrošniku se odpre okno s Povzetkom naročila z zaporedno številko i vsemi relevantnimi podatki. Hkrati se enak povzetek posreduje na potrošnikov e-naslov, ki je bil vpisan v koraku “PODATKI”.

Če potrošnik sporočila ne bi prejel v nekaj urah to sporoči na victoriavynnslovenija@gmail.com.

Potrošnik se lahko vrne na osnovno stran pharmfoot.si ali zapusti spletno stran.

Jezik v katerem se sklene naročilo / pogodba: slovenščina.

Zavrnitev naročila:

– Sara Matković s.p. lahko v primeru, da naročila pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne naročilo in o tem obvesti kupca po elektronski pošti.

– Naročilo se zavrne, če ni oddano s pravili nakupa.

Plačilni pogoji:

Naročeno blago potrošnik po prejemu “povzetka naročila” plača:

PO POVZETJU Z ODKUPNINO

PO PREDRAČUNU

Plačilo po predračunu se izvede na TRR podjetja (bančno nakazilo). Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja Sara Matković s.p., bančno nakazilo na NOVA KBM d.d.; IBAN: SI56 0400 0027 7125 352.

Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Plačilo po povzetju je gotovinsko plačilo ali plačilo s kartico dostavni službi; ob plačilu po povzetju dostavna služba zaračuna stroške vplačila glede na vrednost odkupnine (vrednost odkupnine je opredeljena pri točki “Cena dostave”), ki jih Sara Matković s.p., za kupca je storitev brezplačna.

Prevzem in dostava:

DPD GROUP

DPD prevzemna mesta

Prevzem v podjetju, izključno po dogovoru in pravočasni predhodni najavi

Cena dostave za dostavo s DPD v Slovenijo:

Možnost plačila ODKUPNINE z GOTOVINO ali s KARTICO

Cena dostave je 5 €. 

Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Pošiljka je poslana preko DPD group, kar pomeni, da vam le-to dostavi lokalni kurir. V primeru, da ste doma vam DPD kurir pri izdaji paketa zaračuna odkupnino.

V primeru, da vas ni doma, se z kurirjem dogovorite kje za vas pusti paket, s katerim na vaši najbližji DPD prevzemni lokaciji prevzamete paket in plačate odkupnino.

Pri plačilu po povzetju z gotovino ali kartico DPD group zaračuna stroške vplačila glede na vrednost odkupnine. Kupci za izdelke Pharmfoot.si, provizije ne plačujejo!

Po plačilu se naročeno blago dostavi kupcu skladno s pravili in ceno dostave.

Cena dostave za dostavo v druge države (razen Slovenija in Hrvaška) se izvede proti doplačilu, ki ga kupcu posredujemo na elektronski naslov.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo izdelkov:

Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih Victoria Vynn izdelkov Trgovcu na kontaktni elektronski naslov victoriavynnslovenija@gmail.com, sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Vrnitev kupljenih izdelkov Trgovcu v roku za odstop od kupoprodajne pogodbe šteje za sporočilo o odstopu. Edini strošek, ki zaradi odstopa od kupoprodajne pogodbe bremeni uporabnika (kupca), je strošek vračila izdelkov Trgovcu.

Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu najkasneje v roku 30-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Trgovcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec). Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri DPD group. Trgovec ne sprejema vračila izdelkov, ki so bili odprti in delno ali v celoti porabljeni.

Za vrnjene izdelke Trgovec uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se uporabniku (kupcu) ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši Trgovec na osebni oz. transakcijski račun uporabnika (kupca). Koriščeni darilni bon Trgovec vrne v obliki dobropisa.

Garancija:

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na računu ali na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil in pogojev, navedenih na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski rok je naveden na garancijskem listu ali na računu. Informacija o garanciji je navedena tudi ob predstavitvi izdelka v spletni trgovini. Če v spletni trgovini informacije o garanciji ni, potem izdelek garancije nima.

Uporabnik (kupec) lahko garancijo uveljavlja pri Trgovcu ali pa neposredno pri proizvajalcu izdelka ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom. Proizvajalec oz. njegov pooblaščeni servis je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45-ih dneh od dne prejema izdelka v popravilo, sicer pa izdelek zamenjati z drugim, enakovrednim izdelkom v brezhibnem stanju.

Varnost osebnih podatkov:

Sara Matković s.p. se zavezuje k trajnemu varovanju uporabnikovih osebnih podatkov. Uporabljeni bodo za potrebe podjetja pri pošiljanju blaga, za potrebno komunikacijo in za uporabnike, ki se strinjajo, za pošiljanje e-novic.

Vsebina strani:

Trudimo se, da bi spletna trgovina vključevala točne in ažurne informacije. Garancije na točnost informacij kljub vsemu ne dajemo, prav tako pa ne prevzemamo nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletne trgovine. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo vedno dejanskega stanja kot so barve, dodatna oprema ipd..

Obvestila [promocijska sporočila]:

Ne pošiljamo SPAM sporočil! Pošiljamo sporočila našim zvestim uporabnikom, ki so se ob registraciji strinjali s prejemanjem e-novic.

Osnovni podatki podjetja:

Posredništvo pri prodaji, Sara Matković s.p., Zaloška cesta 51, 1000 Ljubljana. Davčna številka SI45363374 / Davčni zavezanec: DA, matična številka: 9100024000, TRR: SI56 0400 0027 7125 352.

PE.: Victoria Vynn, Zaloška cesta 51, 1000 Ljubljana.