BUILD GEL 16 DELICATE ROUGE 15ml

16.90

16 DELICATE ROUGE 15ml – Mlečno roza odtenek z 90% prekrivnostjo. Hitro se strdi, trajno ohranja obliko, ki je bila dana med delom. Idealno za delo na obliki in za krepitev naravne nohtne plošče. Zaradi svojih lastnosti geli zagotavljajo izjemno udobje in enostavno doseganje želenega končnega rezultata!

Modeliranje nohtov z osnovnimi oblikami: kvadratni, ovalni, mandljev, gotski mandelj ter modeliranje nohtov z inovativnimi oblikami.

Availability: 1 na zalogi

Šifra: build-gel-16-delicate-rouge-15ml Kategorija:

Lastnosti gela zagotavljajo veliko udobje pri delu: enostaven nanos s čopičem, popolna C krivulja, hitro in enostavno doseganje želene oblike. Fantastičen oprijem brez kislin, brez vonja.

  • samonivelirni in prilagodljivi-trpežen,
  • žilav,
  • zanesljiv,
  • brez kislin,
  • brez vonja.

Čas strjevanja: LED lučka: 60 sek., UV lučka: 120 – 180 sek.

Uporabno do: Označeno na embalaži.

Proizvajalec: Vynn Group, New york city -140 Broadway, odgovorna oseba za EU: Vynn group Sp.z.o.o.,Ul.Zvirowa 18, 05-506 Wilcza Gora, manufactured in EU.

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo ali očmi. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Izdelek je lahko vnetljiv in lahko povzroča alergijske reakcije. Hraniti izven dosega otrok ter na temnem in suhem prostoru. Ne uporabite v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino v izdelku. V primeru neželenih učinkov (npr. pordelost, srbenje ali pekoč občutek) je potrebno izdelek odstraniti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BUILD GEL 16 DELICATE ROUGE 15ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja