BUILD GEL 13 COVER DUSTY PINK 15ml

16.90

BUILD GEL 13 COVER DUSTY PINK 15ml je gradilni gel na voljo v 14 odtenkih. Idealno za delo na obliki in za krepitev naravne nohtne plošče. Zaradi svojih lastnosti geli zagotavljajo izjemno udobje in enostavno doseganje želenega končnega rezultata!

Modeliranje nohtov z osnovnimi oblikami: kvadratni, ovalni, mandljev, gotski mandelj ter modeliranje nohtov z inovativnimi oblikami.

Količina: 15ml

Availability: 10 na zalogi

Šifra: build-gel-13-cover-dusty-pink-15ml Kategorija:

Lastnosti gela zagotavljajo veliko udobje pri delu: enostaven nanos s čopičem, popolna C krivulja, hitro in enostavno doseganje želene oblike. Fantastičen oprijem brez kislin, brez vonja.

  • samonivelirni in prilagodljivi-trpežen,
  • žilav,
  • zanesljiv,
  • brez kislin,
  • brez vonja.

Čas strjevanja: LED lučka: 60 sek., UV lučka: 120 – 180 sek.

Uporabno do: Označeno na embalaži.

Proizvajalec: Vynn Group, New york city -140 Broadway, odgovorna oseba za EU: Vynn group Sp.z.o.o.,Ul.Zvirowa 18, 05-506 Wilcza Gora, manufactured in EU.

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo ali očmi. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Izdelek je lahko vnetljiv in lahko povzroča alergijske reakcije. Hraniti izven dosega otrok ter na temnem in suhem prostoru. Ne uporabite v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino v izdelku. V primeru neželenih učinkov (npr. pordelost, srbenje ali pekoč občutek) je potrebno izdelek odstraniti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BUILD GEL 13 COVER DUSTY PINK 15ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja