SOFT GEL TIPS – STRONG FOUNDATION

SOFT GEL TIPS – STRONG FOUNDATION je posebej razvit svetlobno utrjujoč gel za fiksiranje konic. Samonivelirna in fleksibilna formula se odlično razmaže, ustvari popolno vez med naravno nohtno ploščo in konicami.

Hitra, inovativna metoda podaljševanja salonskih nohtov s predhodno nanesenim nanosom
oblikovane, rahlo satinirane akrilne konice. Odlikuje ga izredno enostavno
nanos in naraven videz podaljšanih nohtov.

 

Šifra: soft-gel-tips-strong-foundation Kategorija:

SESTAVINE: DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, ISOBORNYL METHACRYLATE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIMETHACRYLATE, HEMA, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, BENZOYL ISOPROPANOL, PEG-10 DIMETHICONE, MALEIC ANHYDRIDE, HYDROQUINONE,  P-HYDROXYANISOL,
CI 60725.

Uporabno do: Označeno na embalaži.

Proizvajalec: Vynn Group, New york city -140 Broadway, odgovorna oseba za EU: Vynn group Sp.z.o.o.,Ul.Zvirowa 18, 05-506 Wilcza Gora, manufactured in EU.

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo ali očmi. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Izdelek je lahko vnetljiv in lahko povzroča alergijske reakcije. Hraniti izven dosega otrok ter na temnem in suhem prostoru. Ne uporabite v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino v izdelku. V primeru neželenih učinkov (npr. pordelost, srbenje ali pekoč občutek) je potrebno izdelek odstraniti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SOFT GEL TIPS – STRONG FOUNDATION”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja