SOFT GEL TIPS – SET PRODUKTOV ZA PRIPRAVO

SOFT GEL TIPS – SET PRODUKTOV ZA PRIPRAVO

Komplet pripravkov za sistem SOFT GEL TIPS vključuje:
Prep Tips for degreasing za razmaščevanje naravnih nohtov in spodnjih konic. Uporablja se kot prvi korak pri oblikovanju nohtov s sistemom SOFT GEL TIPS.
Primer Tips brez kislin, primer brez kislin, ki je potreben za zagotovitev oprijema stila SOFT GEL TIPS (drugi korak). Varno za občutljivo, naravno nohtno ploščo.
Gel Tips močna podlaga, svetlobno utrjujoč gel za fiksiranje konic, ki je bil razvit za ustvarjanje popolne vezi med naravno nohtno ploščo in konico.
Top Tips no wipe – sijajni hibridni nadlak brez disperzijske plasti.
• Pilica za nohte 100/180 polmesec, pilica za enkratno uporabo 100/180 za pripravo nohtov izdelanih s sistemom SOFT GEL TIPS.

Pripravki in datoteka so pakirani v namenski kartonski škatli.

Šifra: soft-gel-tips-set-produktov-za-pripravo Kategorija:

Prep Tips for Degreasing
INGREDIENTS: ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYL ACETATE, ISOBUTYL ACETATE

Primer Tips Acid Free
INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, ISOPROPYLIDENEDIPHENYL BISOXYHYDROXYPROPYL METHACRYLATE,HEMA, P-HYDROXYANISOL, HYDROQUINONE.

Gel Tips Strong Foundation
INGREDIENTS: DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, ISOBORNYL METHACRYLATE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIMETHACRYLATE, HEMA, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, BENZOYL ISOPROPANOL, PEG-10 DIMETHICONE, MALEIC ANHYDRIDE, HYDROQUINONE,  P-HYDROXYANISOL, CI 60725.

Top Tips No wipe
INGREDIENTS:
 DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, TRIMETHYLOLPROPANE TRIACRYLATE, HEMA, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, CI 60725.

Uporabno do: Označeno na embalaži.

Proizvajalec: Vynn Group, New york city -140 Broadway, odgovorna oseba za EU: Vynn group Sp.z.o.o.,Ul.Zvirowa 18, 05-506 Wilcza Gora, manufactured in EU.

Opozorilo:
 Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo ali očmi. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Izdelek je lahko vnetljiv in lahko povzroča alergijske reakcije. Hraniti izven dosega otrok ter na temnem in suhem prostoru. Ne uporabite v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino v izdelku. V primeru neželenih učinkov (npr. pordelost, srbenje ali pekoč občutek) je potrebno izdelek odstraniti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SOFT GEL TIPS – SET PRODUKTOV ZA PRIPRAVO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja